Konstevenemang: Residens Vrångsholmens öppna hus

Lördag 13 augusti

Välkommen till öppet hus med Residens Vrångsholmen!

Under dagen presenteras delar av de konstnärliga processer som växt fram under årets ’Residens Vrångsholmen’. I huset finns också en permanent utställning om byggnaden Vrångsholmens historia och en loppis. Under kvällen bjuds mat och dryck till självkostnadspris.

Residens Vrångsholmen är ett kollektivt konstresidens som pågår 7-14 augusti i år. Residenset bygger på konstnärlig kunskapsdelning och konceptet innefattar att alla deltagande konstnärer håller var sin workshop för de resterande deltagarna.
14:00 – 18:00 Öppet hus och visning av konstnärliga processer
18:00 – 20:00 Gemensam middag med residensets deltagare (föranmälan krävs)

För att delta under middagen krävs anmälan senast torsdag 11 augusti. Anmäl dig till vrangsholmenskola@gmail.com. Kostnad 50 kr/person via swish.
MED GENERÖST STÖD AV
Västra Götalandsregionen
Kulturrådet
Tanums kommun

Lämna ett svar